Jenna myi mulle japanilaisen

Elina Jänesniemi on yrittäny myydä mulle aikaisemmin japanilaista.En kyllä ostanut,vaikka treenitilanteissa se tuntuu oikein kätevältä ja näppärältä, mutta itse en osaa sitä käyttää ellei joku ole sanomassa että nyt japanilainen kehiin.
Tänään Jenna piti uuden myyntipuheen ja kyllä siinä nyt taitaa käydä niin että minusta tulee uusi japanilaisen käyttäjä.Tai siis harjoittelen ja mietin milloin sitä sopisi ottaa käyttöön 🙂

No.mun jalat ei kulje edelleenkään,joten juokseminen oli kutakuinkin tuskaa, mutta siitä selvittiin. Mua haastettiin liikkumaan nopeammin niin että ehdin ohjauksiin ja saatiin kyllä oikein hyvä pätkä aikaiseksi. Itsestä tuntui,että liikkuminen oli etanavauhtia mutta nyt kun videolta katsoo niin voisi sanoa kuin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa: Ei huono, ei huono..
Paitsi että sorruin pari kertaa sellaisiin typeriin olettamuksiin että kyllä se Tahvo sieltä tulee ja sitten se ei tullutkaan..Hutilointia, hätiköintiä, unohduksia..sellaisia ei saa tulla.

Tänään mua ja mun lihastukkoisuutta tutkittiin jo lääkärin ottein. Hierontakäynnit jatkuu ja jos olo ei parane viikon sisään niin jatkuu myös lääkärillä käynnit. Ensimmäiset testit oli kaikki OK. Turhauttavaa mutta menen minkä jaksan.

Ja sovittiin että kesällä me lähdetään Hannan kanssa Ouluun.Tavoitteet kun puhuu ääneen,niin sitten niitä ei voi perääntyä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s