Salon ryhmänäyttely 13.5

Tico tekee asiat helpoksi. Tuntuu, että se on ihan sama mitä sen kanssa tekee, niin se tykkää vaan siitä että me tehdään yhdessä.
Ollaan käyty nyt taas pari kertaa näyttelytreeneissä Tammistossa Showhau Centerissä. Ticosta huomaa, kuinka se alkaa oppia jutun juonen – miten näyttelytilanteissa käyttäydytään. Ekoissa näyttelyissä se otti häiriöö toisista koirista, nyt treeneissä se ei ole ollut enää moksiskaan. Se jaksaa seistä pöydällä hyvin, antaa katsoa hampaat (siitä se ei aiemmin tykännyt yhtään), hakee hyvin asennon vapaasti esitettynä. Näiden parin treenikerran jälkeen tuli varsin vakuuttunut fiilis itselle, että kyllä me kehdataan näyttelyihin mennä.
No sitten tuli vastaan Case Karvat. Ticolla kun tuota turkkia riittää. En tiedä kuinka moneen kertaan mä olen olevinaan sen nyppinyt kauttaaltaan. Sitten kun se on rapsutettavana ja silmät osuu johonkin ylipitkään karvatuppoon, niin ei muuta kuin taas siistimään. Laitoin kuvia ja videoo kasvattajalle, ihana Annariina joka päivystää 24/7 😀 ja lopulta mä luovutin. Silti jännitti, mitä tuomari sanoo turkista.

Salon RN:ssä paistoi aurinko. Tuomarina oli puhelias ja mukavan oloinen irlantilainen Catherine Rooney.
Ensiksi seistä törrötettiin, sitten mentiin ympyrä. Sitten hän pyysi pöydälle ja tutki siinä aika kauan. Sitten mentiin edestakas ja vielä kerran ympäri, koska ekalla kerralla Tico oli ympyrässä “quite lazy” 🙂 Olkoon kuinka laiska tahansa, niin olin kauhean ylpeä Ticosta kuinka hyvin se esiintyi ja jaksoi.
Arvioinniksi saatiin: “Very nice shape of head. For a youngster very steady on table. Nice front assembly. Good rear end. Would like little darker nose. Very expressive head. Good texture of coat. Overall shape and size is very good”.Siitä irtosi sitten SERT.
Tässä vaiheessa mä olin jo et okei,meidän rundit on rundailtu kunnes Ansku hihkaisi kehästä et ” Saana. Tulkaa tänne!”..Aaa..Okei että vielä mennään uudelleen niin että Tii (Ticon sisko) on myös samaan aikaan kehässä. Tuomari oli kuulemma Anskulle jo sanonut,että hän on kyllä jo päätöksensä tehnyt, mutta mennään nyt vielä niin saadaan harjoitusta. Ja sitten napsahti Ticolle ROP. Tämä pitikin sitten ihan googlettaa, että mistä tämä lyhenne tulee 😉
Mukava aurinkoinen päivä ja oli tosi kiva nähdä Anskua ja Tiitä. Onneksi ei tarvinnut yksin olla näyttelyissä. On noi Ticon sisarukset ja niiden omistajat niin huippuja.

tmp_1454-IMG_20170513_123741_resized_20170513_075450664757475589tmp_1454-IMG_20170513_123732_resized_20170513_075451313473833423

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s