Urheilijakortti

10420072_10205861259631174_9053976033494774198_n
Nimi: Saana Talonen
Koira: Tahvo
Koiran virallinen nimi: Fromzero Hector
Kilpailuluokka: Maksi 3
Koiran ikä: 6
Tavoite: Yksilö SM-kisat
Motto: Puoli vakavissaan, täydellä sydämellä
Suurin saavutus: Jokainen kisa, joka vie kohti tavoitetta

Muut kertovat:
“Taitava ohjaaja”, “Ystävällinen persoona”, “Saana Hymiö heart”, “Aivan mahtava vehnis!”

Siinä se nyt on.Meidän Fitdog agilitytiimin “urheilijakortti”. Hyvä kuva se ei missään nimessä ole, mutta me näytetään itseltämme, se riittää.

Tahvo kävi tiistaina melkein kolmen kuukauden tauon jälkeen osteopaatilla. Ilmeisesti koira itsekin oli sitä mieltä, ettei mitään hoidettavaa ole, koska ei olisi millään malttanut pysyä paikallaan. Yleensä on kuitenkin maannut siellä hyvin nätisti. Ei tosiaan mitään merkittäviä jumeja, kaikki oltiin todella tyytyväisiä Tahvon tilanteeseen. Vaikuttaa siltä että se on oppinut käyttämään kroppaansa oikein.

Nyt pitäisi täyttää seuraavien FitDog leirien tasokysely. Asiat pitäisi osata laittaa tärkeysjärjestykseen: menestyminen arvokisoissa, arvokilpailujen osallistumisoikeus, valioituminen, vauhdin/varmuuden/etc.kehittäminen, ensi vuoden arvokilpailut.
Aloitetaan vähäpätöisimmästä: Valioituminen. Tahvolla ei ole näyttelytulosta, eikä tule koskaan olemaan. Agilitykilpailuissa Sertit on Tahvon kaltaiselle melkolailla vaikeaa,ellei mahdotonta. Toisekseen valioituminen ei merkkaa mulle yhtään mitään. Tahvo on minulle jo Tahvo-valio!
Ensi vuoden arvokilpailut: En osaa edes ajatella sellaista. Tämä vuosi/kausi on niin määrätietoista treenaamista, tavoitteeseen tähtäämistä, että jaksanko edes toista samanlaista kautta? Toisekseen olen ajatellut, että Tahvo saattaa jäädä SM-kisojen jälkeen vähintäänkin osa-aikaeläkkeelle. Olisin enemmän ylpeä siitä että voisin sanoa Tahvon säilyneen yhdeltäkään agilityvammalta ja se saisi eläköityä täysin terveenä kuin että edelleen treenataan ja kisataan, ikää tulee lisää ja vammojen mahdollisuus kasvaa ja sitten saisin mahdollisesti sanoa,että Tahvo on päässyt kahdesti SM-kisoihin.
Arvokilpailujen osallistumisoikeus: Se on jo tavoitettu,kun SM-nollat on kasassa. Kyllä.Minulle arvokisat on SM-kisat. Korkeammalle on turha tähdätä.
Menestyminen arvokisoissa: Korkeaa sijoitusta on turha havitella.Minulle menestyminen SM-kisoissa olisi rohkea, hyvä suoritus, joka olisi parasta mitä meistä lähtee.Se riittää. Silloin olisin menestynyt. Mutta että me voitaisiin menestyä, pitäisi meidän saada varmuutta ja nopeutta.
Eli ykköstavoite: vauhdin/varmuuden/etc.kehittäminen. Edelleen kaipaan sitä oikeaa ja kunnon asennetta heti ekalle radalle!Sitä UGH-asennetta, pientä kiukkua.

Leave a comment